vanJoris begeleidt de aanbesteding, in welke vorm dan ook. Aan het einde van deze stap is er een partij geselecteerd die de opdracht (ontwerp, bouw, beheer of een combinatie daarvan) gaat uitvoeren. Wij ontzorgen u door het uit handen nemen van werk.

Als de projectorganisatie is ingericht en de inkoopstrategie is vastgesteld, kan de aanbesteding beginnen.

Procesbegeleiders

Wij zijn procesbegeleiders: aanbesteden is ons vak. Wij bieden tegenwicht aan diegenen die met een technische insteek met project bezig zijn. Wij overzien het totaal plaatje en zorgen dat de lijn die in de inkoopstrategie is uitgezet, op een passende manier tot het einde wordt vastgehouden. Uiteraard op een pragmatische manier, rekening houdend met de specifieke aanbestedingswetgeving, want gedoe of onverwachte situaties zijn er altijd. Wij zorgen ervoor dat de opdrachtgever zo min mogelijk kopzorgen heeft tijdens het proces. Het maakt daarbij niet uit welke aanbestedingsprocedure wordt gevolgd: van onderhandse trajecten tot een concurrentiegerichte dialoog.

Wat leveren wij?

  • Wij schrijven alle aanbestedingsdocumenten en het contract.
  • Als onafhankelijk voorzitter begeleiden wij de verschillende bijeenkomsten.
  • Wij werken in tandems: onze klant heeft altijd een aanspreekpunt en door het ‘4-ogen-principe’ garanderen wij een kwaliteitsborging.
  • Onze specialisten werken met diverse digitale platforms zoals TenderNed en Negometrix.
Edith

Meer weten over aanbesteden?

Bel 06-27093139 of mail edith@vanjoris.nl  

Bij de aanbestedingsmethodiek Best Value ligt de nadruk op het voortraject in plaats van op controle achteraf. De opdrachtgever faciliteert, de opdrachtnemer heeft de leiding.

Meer informatie BVP

Contactgegevens

Wipstrikkerallee 95
8023 DW Zwolle
info@vanjoris.nl
M 06 463 07 327

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

vanJoris Passend aanbesteden